Instrument huren

Bent u op zoek naar een instrument? En heeft u interesse om gebruik te maken van de diensten InstrumentenBank.nl? In onderstaande lijst vindt u de antwoorden op uw vragen over het huren van een instrument:

 

Om er voor te zorgen dat u instrumenten zoveel mogelijk in uw eigen regio kunt vinden hebben we de mogelijkheid ingebouwd om in de zoekfunctionaliteit (rechtsboven in het scherm) uw postcode op te geven. Binnen de resultaten vindt u vervolgens de afstand van de betreffende aanbieder ten opzichte van de door u opgegeven postcode.

Er gelden algemene voorwaarden voor het gebruik van de online instrumentenbank. Deze vindt u hier. Daarnaast kunnen er bij een aanbieder aanvullende huurvoorwaarden gelden. Indien dat het geval is dan worden deze weergegeven op de pagina van de betreffende aanbieder.

 

Hoe lang u een instrument kunt huren is afhankelijk van de aanbieder en de beschikbaarheid van het betreffende instrument. Daarvoor neemt u contact op met de aanbiedende partij.

Alle instrumenten zijn voorzien van een niveau, van 1 t/m 3 sterren. De aanbieders bepalen zelf aan de hand van de volgende verdeling voor welk niveau een instrument geschikt is:

  1. ster: geschikt voor beginnende muzikant;
  2. sterren: geschikt voor de meer gevorderde muzikant;
  3. sterren: voor de (semi) professionele muzikant;

Uiteraard is het mogelijk om van te voren contact op te nemen met de aanbieder alvorens tot huren over te gaan.

Het huren van instrumenten verloopt altijd rechtstreeks bij de aanbieder. InstrumentenBank.nl is daarin geen partij. Dus ook de betaling wordt direct met de aanbieder geregeld. De mogelijkheden van betalen kunnen per aanbieder verschillen.

Elk instrument heeft een eigen huurprijs per week. De hoogte ervan wordt bepaald door de verhurende partij en wordt bij elk instrument getoond.

U betaalt niets aan InstrumentenBank.nl; wij ontvangen ook geen provisie voor een verhuurd instrument. De aanbiedende partijen betalen een fee om gebruik te kunnen maken van onze diensten.

 

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.